Pošaljite upit
Kasetne tende

Kasetne tende

Kasetne su tende vrlo slične klasičnim tendama. Razlikuje ih to što se kod kasetne tende cijev na koju je namotana tkanina, a i čitava konstrukcija kada je tenda sklopljena, nalaze u kutiji, koja ih štiti od nepovoljnih vremenskih utjecaja te tako produžuje trajnost tende.

O kasetnima tendama

Kasetna tenda ima aluminijske sklopive zglobne ruke i kasetu. Metalni su dijelovi zaštićeni i prašno obojeni u standardnu bijelu boju, ali uz nadoplatu ih je moguće obojiti u bilo koju boju RAL ljestvice.

Postoji nekoliko mogućnosti za upravljanje tendom. Tenda se može namotavati i odmotavati ručno, pomoću monokomandne palice. Ako je u tendu ugrađen elektromotor, upravlja se prekidačem ili daljinskim upravljačem, a moguće je i nadodati senzore za automatsko upravljanje.

U ponudi imamo i klasične i brzotekuće reduktore s različitim omjerima prijenosa, s obzirom na veličinu tende i želje naručitelja. U tende se ugrađuju motori priznatih svjetskih proizvođača, različitih tipova, modela i jačine.

U naše se tende ugrađuju kvalitetne akrilne tkanine ili drugi materijali.

Ako se u tende instaliraju svjetiljke i infracrveni grijači, boravak na otvorenom bit će ugodan i noću te u hladnijim danima.

 

Ares
Najveća je moguća dužina ove kasetne tende 500 cm. Opremljena je sklopivim aluminijskim opružnim rukama, vijcima od nehrđajućeg čelika i aluminijskom kasetom.

kasetne-tende-ares
kasetne-tende-ares-mehanizem
Raspon ruku Minimalna širina tende
150 cm 178 cm
200 cm 236 cm
250 cm 286 cm
300 cm 344 cm

 

 

 

Kasetna tenda MAXIMUS

Najveća je moguća dužina ove kasetne tende 900 cm. Opremljena je sklopivim aluminijskim opružnim rukama, vijcima od nehrđajućeg čelika i aluminijskom kasetom.

 

IMG_0350                           IMG_0352

 

 

Raspon ruku Minimalna širina tende
300 cm 350 cm
350 cm 400 cm
400 cm 500 – 900 cm

 

Kasetna tenda MAXIMUS ima aluminijske sklopive zglobne ruke i kasetu. Metalni su dijelovi zaštićeni i plastificirani u standardnu bijelu boju, ali uz nadoplatu ih je moguće obojiti u bilo koju boju RAL ljestvice.

U tendu ugrađen elektromotor, upravlja se prekidačem ili daljinskim upravljačem, a moguće je i nadodati senzore za automatsko upravljanje.

U tende se ugrađuju motori priznatih svjetskih proizvođača, različitih tipova, modela i jačine.

U naše se tende ugrađuju kvalitetne akrilne tkanine ili drugi materijali.

 

 

 

Za sve tende nudimo velik izbor tkanina s različitim uzorcima i bojama. Osim uobičajenih akrilnih platna, u ponudi imamo i različite tehničke tkanine s posebnim karakteristikama, primjerice s boljom zaštitom od topline i UV zraka.

Katalog tkanina možete pogledati kod prodavača u izložbenom salonu.

Metalni dijelovi vanjskog sjenila imaju visokokvalitetan zaštitni sloj. Kvalitetu ćemo najbolje očuvati tako da eloksirane i plastificirane dijelove redovito čistimo mekom mokrom krpom, pri čemu se ne preporučuje upotreba agresivnih sredstava za čišćenje. Tkanine se čiste vlažnom krpom, sapunicom ili usisavačem, ovisno o vrsti materijala.

Detaljnije upute o održavanju možete dobiti od prodavača.

Stupite s nama u kontakt

Zainteresirani ste za neki proizvod? Imate komentar? Obratite nam se.

Dimenzije*
Please leave this field empty.

Prijavite se za primanje
e-novosti

Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama

Please leave this field empty.