Žaluzine

Žaluzine su najčešće upotrebljavana vrsta sjenila. Pružaju odličnu zaštitu od Sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda, čime pridonose osjećaju ugode i privatnosti u vašim prostorima. Zahvaljujući raznim mogućnostima kombinacija boja lamela, maski, vodilica i završnih letvica bit će i estetski dodatak vašem domu ili poslovnom prostoru.

Sjenila upotpunjuju ugođaj i uljepšavaju izgled vašeg doma ili poslovnog prostora. Žaluzine predstavljaju jednu od najraširenijih vrsta sjenila.

Prikladne su za ugradnju na stambene i na poslovne objekte, a razlikujemo unutrašnje i vanjske žaluzine.

Unutrašnje žaluzine jednostavnim reguliranjem nagiba lamela štite od izravne Sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda izvana, a istovremeno predstavljaju dekorativni element prostorija.

Vanjske žaluzine pružaju i toplinsku zaštitu te zaštitu od nepovoljnih vremenskih utjecaja. Ugrađuju se s vanjske strane ispred prozora, što sprječava izravan ulazak topline u prostor, a u kombinaciji s fasadom dodatno uljepšavaju vanjski izgled objekta.

Uz razne mogućnosti kombinacija boja lamela, maski, vodilica i završnih letvica, moguće je odabrati i između upravljanja monokomandnom palicom i električnog upravljanja.

Prijavite se za primanje
e-novosti

Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


    Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)