Rolete

Rolete su izvrstan izbor jer pružaju zaštitu od vanjskih utjecaja, štite vašu privatnost i pridonose toplinskoj i zvučnoj izolaciji vašeg doma ili poslovnog prostora. Jednostavno se ugrađuju na novogradnje ili na već postojeće objekte te zahtijevaju minimalno održavanje. U ponudi je nekoliko vrsta roleta s mogućnošću mnogobrojnih kombinacija boja lamela, ormarića, vodilica i letvica.

Rolete omogućuju izvrsnu zaštitu od različitih vanjskih utjecaja i neželjenih pogleda. Pomoću roleta moguće je potpuno zamračiti prostor, a ujedno pružaju odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Protuprovalne rolete nude dodatnu sigurnost, a rolete s integriranim komarnicima sprječavaju ulazak neželjenih insekata u prostorije.

Naše su rolete vrlo otporna sjenila i prikladne su za sve novogradnje. S obzirom na to da ih je jednostavno montirati i demontirati, mogu se ugraditi i na već postojeće fasade.
Održavanje je vrlo jednostavno, roletama je potrebno samo povremeno čišćenje.

Prilagođavamo se vašim potrebama

Sve vrste roleta možemo kreirati prema vašim željama. Osim odabira izgleda roleta, moguće je ugraditi komarnike i odrediti način upravljanja – pomoću automata, monokomandne palice i električno (s prekidačem, daljinskim upravljačem ili programskim satom)

U ponudi imamo sljedeće vrste roleta: predprozorske vidljive rolete, predprozorske nadžbukne rolete, nadprozorske rolete i protuprovalne rolete.

Možete odabrati cjenovno povoljnije rolete od PVC lamela ili se odlučiti za rolete s aluminijskim lamelama punjenima poliuretanskom pjenom.

PVC lamela, ALU lamela punjena poliuretanskom pjenom, 39 mm i ALU lamela punjena poliuretanskom pjenom, 43 mm.

Prijavite se za primanje
e-novosti

Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


    Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)