Tende

Tende štite od sunca i stvaraju hlad te čine boravak na otvorenom ugodnijim, a unutrašnji prostor štite od topline. Pogodne su za zasjenjivanje terasa, balkona, lođa i ostalih otvorenih prostora, zahvaljujući različitim izvedbama i mogućnostima montaže. U ponudi imamo više tipova tendi, uz velik izbor tkanina i različite boje konstrukcije.

Tende ili markize predstavljaju neizostavan dodatak za ugodan boravak na otvorenom. Prikladne su za zasjenjivanje balkona, terasa, vrtova, vanjskih dijelova ugostiteljskih objekata i općenito za otvorene prostore. Također su pogodne i za zasjenjivanje izloga prodavaonica i drugih lokala.

Tenda kao dio vanjske opreme stvara ugodnu atmosferu te pruža zaštitu od sunca i neželjenih pogleda. Stvara kvalitetan hlad na otvorenom, a ujedno sprječava ulazak topline u unutrašnji prostor zaklanjajući prozore ili vrata. Tende se izrađuju od čvrstih tkanina te mogu pružiti i zaklon od kratkotrajne kiše.

S obzirom na vrstu zasjenjivanja, moguće je odabrati između raznih tipova tendi, od klasičnih do kasetnih sustava, s različitim bojama konstrukcije i tkanine. U ponudi također imamo sjenila koja je moguće primijeniti na vanjskim, odnosno krovnim dijelovima zimskih vrtova i sličnih objekata. Moguće je odabrati tende sa samostojećim konstrukcijama ili one koje se pričvršćuju na zid.

Prijavite se za primanje
e-novosti

Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


    Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)