Komarnici

Komarnici su jednostavno rješenje za učinkovito sprječavanje ulaska komaraca i ostalih insekata u prostorije. Prikladni su i za stambene i za poslovne prostore, gdje god postoji potreba za zaštitom od insekata uz nesmetan prolazak zraka kroz otvorene prozore ili vrata. Zahvaljujući raznim dimenzijama i različitim načinima montaže, moguće ih je prilagoditi potrebama naručitelja.

Komarnici predstavljaju jednostavno i učinkovito rješenje, budući da sprječavaju ulazak neželjenim insektima u prostorije, a ne ometaju ulazak svježeg zraka kroz otvorene prozore.

Komarnici su pouzdani i nisu štetni za okoliš te nas na prirodan način, bez opasnih kemijskih tvari, štite od komaraca, kao i od svih drugih vrsta nepoželjnih insekata. Razlikuju se prema načinu montaže, sustavu za otvaranje i vrsti mreže. Postavljaju se s vanjske strane prozora ili vrata, tako da ne ometaju njihovo otvaranje i zatvaranje. Proizvode se u raznim dimenzijama.

Prikladni su i za stambene objekte i za javne prostore. Posebno se preporučuju za prostore u kojima se pripremaju, poslužuju ili prodaju hrana i piće te za prostore koje je potrebno često provjetravati, primjerice za restorane, menze, bolnice ili trgovine prehrambenih proizvoda.

Najveće prednosti komarnika: pružaju univerzalnu zaštita od svih vrsta insekata, moguće ih je montirati samostalno ili ugraditi u vanjska sjenila (mogu biti integrirani u roletne ormariće ili pod vanjske žaluzine), različite izvedbe (rolo, fiksni, klizni), omogućuju slobodan protok svježeg zraka, jer prozori mogu biti otvoreni bez straha od ulaska insekata, jednostavna montaža i čišćenje, ne ograničavaju pogled kroz prozor, mrežica je UV stabilna.

U našoj su ponudi: rolo komarnici, fiksni komarnici, integrirani komarnici, klizni komarnici, plisirani komarnici, vratni komarnici.

Prijavite se za primanje
e-novosti

Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


    Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)