Pošaljite upit
Plisirani komarnici

Plisirani komarnici

Plisirani komarnici novost su u našoj ponudi. Njihove su prednosti jednostavna upotreba, izdržljivost te jednostavno čišćenje i održavanje. Primjenjuju se za zatvaranje većih otvora, poput kliznih vrata.

Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice.

Galerija

O plisiranim komarnicima

Plisirani komarnik može se ugraditi na različite vrste vrata i ne zahtijeva mnogo prostora. Sastavljen je od profila načinjenog od aluminija, izdržljivog mehanizma i mreže. Njegova je prednost nizak prag na prolazu, što omogućuje bezbrižno hodanje.

Plisirane komarnike moguće je ugraditi i na prozore, pogotovo tamo gdje nema dovoljno prostora za rolo komarnik.

Izvedbe su različite: jednodijelni plisirani komarnici za manje i dvodijelni za veće širine vrata. Jednodijelni se plisirani komarnik može zatvarati s lijeve ili s desne strane, a dvodijelni se sustav pri zatvaranju u sredini pričvršćuje magnetom po cijeloj visini.

plise-komarniki-odpiranje-desnoOtvaranje s desne strane (1R)

plise-komarniki-odpiranje-levoOtvaranje s lijeve strane (1L)

plise-komarniki-odpiranje-levo-desnoOtvaranje s obje strane (2C)

 

U ponudi imamo dva sustava plisiranih komarnika.

 

plise-22

Plisirani komarnik 22
Izvedbe su različite: jednodijelni plisirani komarnici za vrata širine do 250 cm i dvodijelni za vrata širine do 500 cm, a maksimalna visina iznosi 275 cm. Profil okvira ima dimenziju 22 mm.

Prednosti pred plisiranim komarnikom 17:

 • mreža širine 25 mm zahtijeva manje prostora na preklopu
 • bolja prozirnost
 • jači profili.

 

 

plise-17

Plisirani komarnik 17
Izvedbe su različite: jednodijelni plisirani komarnici za vrata širine do 180 cm i dvodijelni za vrata širine do 380 cm, a maksimalna visina iznosi 260 cm. Profil okvira ima dimenziju 17 mm.

Osim minimalističkog izgleda, dodatne su prednosti ovog plisiranog komarnika:

 • uži profil okvira
 • veći dio mreže složen je u završnoj letvici
 • može se postaviti pod vanjsko sjenilo bez potrebe za odmicanjem
 • moguća je naknadna zamjena mreže bez utjecaja na vodilice.

Plisirana mreža komarnika izrađena je od nabrane i zavarene tkanine od polipropilena, koja je izdržljiva i dodatno ojačana žicom.

Aluminijske dijelove dovoljno je jednostavno prebrisati vlažnom krpom. Na isti način čisti se i mreža, uz poseban oprez da je se ne ošteti. Ne preporučuje se upotreba agresivnih sredstava za čišćenje. Detaljnije upute o održavanju možete dobiti od prodavača.

Stupite s nama u kontakt

Zainteresirani ste za neki proizvod? Imate komentar? Obratite nam se.

  Dimenzije*


  Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)

  Prijavite se za primanje
  e-novosti

  Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


   Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)