Pošaljite upit
Rolo komarnici

Rolo komarnici

Rolo komarnik predstavlja najčešće upotrebljavan i vrlo trajan sustav za zaštitu od insekata. Najprimjereniji je odabir ako je potreban jednostavan i čest pristup vanjskim prozorskim policama uz često otvaranje komarnika, primjerice zbog uzgoja cvijeća. Dizanje i spuštanje iznimno je jednostavno, pri čemu se mreža pomiče po vodilicama i navija se na cijev, montiranu u aluminijskom ormariću. Ugradnja je također jednostavna i zahtijeva vrlo malo prostora.

Rolo komarnici otvaraju se okomito. Mogu biti samostalni ili gotovo neprimjetno integrirani u vanjska sjenila (rolete i žaluzine). Uglavnom ih je moguće dodati i u već postojeća vanjska sjenila.

Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice.

Galerija

O rolo komarnicima

Konstrukcija rolo komarnika:

 • mreža
 • vodilice
 • ormarić.

Vodilice i ormarići napravljeni su od visokokvalitetnoga ekstrudiranog aluminija. Mreža komarnika sastoji se od posebnih staklenih vlakana i otporna je na sve vremenske uvjete. Na područjima gdje su mogući jaki vjetrovi preporučujemo snažniju četku protiv vjetra.

rolo-komarnik-detail
Tip mreže Sastav Debljina Težina
Standard 36 % staklena vlakna
64 % polivinil-klorid
sive boje
0,28 mm ± 0,05 120 g/m2 ± 0,05

Rolo komarnik Klasik
Za dimenzije rolo komarnika Klasik potrebno je izmjeriti širinu i visinu vanjskog prozorskog otvora Poželjno je ponoviti mjerenje na nekoliko mjesta po visini i širini, a u obzir uzeti najmanju dimenziju.

Rolo komarnik Klik
Za dimenzije rolo komarnika Klik potrebno je izmjeriti širinu i visinu vanjskog prozorskog otvora. Poželjno je ponoviti mjerenje na nekoliko mjesta po visini i širini, a u obzir uzeti najmanju dimenziju. Pri mjerenju je također važno uzeti u obzir podatke o brtvljenju i prianja li komarnik uz prozorski okvir ili policu.

 

Maksimalne dimenzije Širina Visina
Minimalno 45 cm
Maksimalno 140 cm 250 cm

Detaljne upute za montažu možete dobiti od prodavača.

Aluminijske dijelove dovoljno je jednostavno prebrisati vlažnom krpom. Na isti način čisti se i mreža, uz poseban oprez da je se ne ošteti. Ne preporučuje se upotreba agresivnih sredstava za čišćenje. Detaljnije upute o održavanju možete dobiti od prodavača.

Stupite s nama u kontakt

Zainteresirani ste za neki proizvod? Imate komentar? Obratite nam se.

  Dimenzije*


  Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)

  Prijavite se za primanje
  e-novosti

  Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


   Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)