Pošaljite upit
Vratni komarnici

Vratni komarnici

Vratni komarnici izrađuju se od čvrstih aluminijskih profila dimenzija 18 x 53 mm. U profil je gumiranom cijevi pričvršćena gotovo nevidljiva plastificirana mreža od staklenih vlakana. U visini otvaranja nalazi se poprečni profil s ručkom, koji sprječava dodirivanje i oštećivanje mreže. Vrata se automatski zatvaraju mehanizmom za samozatvaranje. Svi se komarnici izrađuju u tri standardne boje – bijeloj, smeđoj i sivoj. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u željenu boju RAL ljestvice.

O vratnim komarnicima

Komarnici s mehanizmom za samozatvaranje pogodni su za prolaze koji se često upotrebljavaju, poput izlaza na balkone i terase. Vratni se komarnici otvaraju iznutra prema van, a zatvaraju se sami. Opremljeni su magnetskim mehanizmom koji sprječava otvaranje zbog propuha.

 

vratni-komarniki-detail
Tip mreže Sastav Debljina Težina
Standard 36 % staklena vlakna
64 % polivinil-klorid
sive boje
0,28 mm ± 0,05 120 g/m2 ± 0,05

 

Visinu je potrebno izmjeriti od gornjeg okvira do tla i od te mjere oduzeti 10 mm. Širina se mjeri između bočnih okvira i također se oduzima 10 mm. To je mjera koja u obzir uzima šarke i magnet, tako da je važno da bude precizno izmjerena. Možete odabrati stranu na kojoj želite da budu šarke te izgled izvana i iznutra. Potreban je poseban oprez ukoliko se mjera uzima za prozor i vrata zajedno. U tom slučaju u obzir je potrebno uzeti i prozorsku policu.

Maksimalne dimenzije Širina Visina
  120 cm 240 cm

Detaljne upute za montažu možete dobiti od prodavača.

Aluminijske dijelove dovoljno je jednostavno prebrisati vlažnom krpom. Na isti način čisti se i mreža, uz poseban oprez da je se ne ošteti. Ne preporučuje se upotreba agresivnih sredstava za čišćenje. Detaljnije upute o održavanju možete dobiti od prodavača.

Stupite s nama u kontakt

Zainteresirani ste za neki proizvod? Imate komentar? Obratite nam se.

  Dimenzije*


  Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)

  Prijavite se za primanje
  e-novosti

  Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


   Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)