Pošaljite upit
Multi Rollbox

Multi Rollbox

Roleta s PVC nadprozorskim ormarićem Multi Rollbox odlikuje se atraktivnim zaobljenim dizajnom, mogućnošću ugradnje zaštite protiv insekata ili sjenila, mogućnošću vidljive i nevidljive (podžbukne) ugradnje, odličnom sposobnošću izolacije, snažnijom konstrukcijom te jednostavnom i ekonomičnom ugradnjom. S ormarićem dimenzija 200 mm x 230 mm, prikladna je za ugradnju na sve vrste prozora.
Pri nevidljivoj ugradnji sa servisnim pokrovom s donje strane važno je da najveća dubina prozorskog okvira ne prelazi 73 mm. Ako je dubina veća od 73 mm, ormarić će biti vidljiv s unutrašnje strane.

Novi zaobljen dizajn ormarića
Roletni ormarić Multi Rollbox visine 200 mm i širine 230 mm ima estetski zaobljeni donji rub prednjeg pokrova.

Nevidljiva ugradnja roletnog ormarića
Roletni ormarić Multi Rollbox moguće je ugraditi gotovo nevidljivo – podžbukno. Uz klasično otvaranje sprijeda, ormarić je za potrebe servisiranja moguće otvarati s donje strane, zbog čega se može ugraditi na takav način. Kod podžbukne ugradnje na ormarić je prethodno potrebno pričvrstiti T-profil na koji kasnije naliježe žbuka ili gips ploča.

Odlična sposobnost izolacije
Zahvaljujući dobrom brtvljenju, roletni ormarić Multi Rollbox ima odličnu sposobnost zvučne i toplinske izolacije, koju povećava i standardno ugrađen uložak od stiropora.

Zaštita od insekata
S roletnim ormarićem Multi Rollbox možete spriječiti ulazak neugodnih insekata u prostorije. U ormarić je moguće ugraditi komarnik – rolo mrežu protiv insekata koja se prema potrebi jednostavno diže ili spušta.

Zaštita od sunca
U roletni ormarić je Multi Rollbox umjesto mrežice protiv insekata moguće ugraditi i screen rolo – gušću mrežu koja ima i funkciju sjenila prozora te odbija do 70 % Sunčeve svjetlosti.

Potpuno zamračivanje
Spuštanjem rolete moguće je u potpunosti zamračiti prostor.

Unutrašnje zasjenjivanje i dekoracija prostora
U roletni ormarić Multi Rollbox moguće je ugraditi unutrašnje rolo sjenilo koje dodatno zasjenjuje i dekorira prostor.

Jača konstrukcija ormarića
Konstrukcija roletnih ormarića Multi Rollbox jača je nego kod sličnih proizvoda. Pogotovo kod širih roleta, u vanjski se zid može umetnuti čelični profil koji sprječava savijanje vanjske stijenke ormarića pri popunjavanju otvora poliuretanskom pjenom ili pri izradi fasade te omogućuje kompaktnije pričvršćivanje roletnog sustava.

Cjelovit sustav
Roletni ormarić Multi Rollbox cjelovit je sustav izrađen za ugradnju na gotovo svaki prozor. Moguće ga je ugraditi i na višedijelne prozore s centralnim vodilicama (i za komarnike). Zahvaljujući dobrim rješenjima u unutrašnjosti kutije, nije potrebno prikopčavanje lamela. Vidljive stranice ormarića zaštićene su polietilenskom folijom, što sprječava oštećenja ormarića pri transportu.
U roletne ormariće moguće je jednostavno ugraditi i motorne pogone i elektroniku za rolete, vodilice na izbočenje i protuprovalne elemente.

O roletama Multi Rollbox

 • s aluminijskim lamelama punjenima poliuretanskom pjenom ili s PVC lamelama
 • s integriranim rolo komarnicima ili bez njih
 • s ručnim automatskim upravljanjem, s upravljanjem putem MC palice ili s električnim upravljanjem
 • u različitim kombinacijama boja lamela, ormarića, vodilica i završnih letvica

Možete odabrati cjenovno povoljnije rolete od PVC lamela ili se odlučiti za rolete s aluminijskim lamelama punjenima poliuretanskom pjenom.

PVC-lamela

PVC lamela

ALU-lamela-39

ALU lamela punjena poliuretanskom pjenom, 39 mm

ALU-lamela-43

ALU lamela punjena poliuretanskom pjenom, 43 mm

Presjek i ugradnja rolete

Roleta u natprozorskom ormariću Multi Rollbox

 • veličina ormarića (visina x širina): 200 mm x 230 mm
 • bez komarnika
 • standardno otvaranje – sprijeda

Roleta u nadprozorskom ormariću Multi Rollbox

 • veličina ormarića (visina x širina): 200 mm x 230 mm
 • s komarnikom
 • standardno otvaranje – sprijeda

Roleta u nadprozorskom ormariću Multi Rollbox

 • veličina ormarića (visina x širina): 200 mm x 230 mm
 • bez komarnika
 • donje otvaranje moguće je kod prozorskih profila do debljine 70 mm
multi-rollbox-prerez

Stupite s nama u kontakt

Zainteresirani ste za neki proizvod? Imate komentar? Obratite nam se.

  Dimenzije*


  Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)

  Prijavite se za primanje
  e-novosti

  Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


   Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)