Pošaljite upit
Krovne i fasadne tende

Krovne i fasadne tende

Krovne i fasadne tende namijenjene su zasjenjivanju velikih staklenih površina, poput zimskih vrtova. Pružaju mogućnost modularnog sastavljanja. Moguće ih je postaviti s unutrašnje ili s vanjske strane.

Galerija

O krovnima i fasadnima tendama

Komponente tende, aluminijska kaseta, vodilice i završna letvica, standardno dolaze u bijeloj, sivoj ili smeđoj boji. Uz nadoplatu ih je moguće obojiti u bilo koju boju RAL ljestvice. Tendom se upravlja na elektromotor, pomoću prekidača ili daljinskog upravljača. Moguća je zidna ili stropna montaža. U ponudi imamo motore priznatih svjetskih proizvođača, različitih tipova, modela i jačine.

U naše se tende ugrađuju kvalitetne akrilne tkanine ili drugi materijali.

 

Eureka Belt
Ova tenda s vodilicama namijenjena je za ugradnju na postojeće konstrukcije, zimske vrtove, krovne prozore i balkonska vrata dužine do 600 cm. Tende se lako mogu modularno kombinirati.

stresne_in_fasadne_tende_eureka_belt_1
stresne_in_fasadne_tende_eureka_belt_4
Vrsta tende Maksimalna dužina
Eureka Belt 1 (jedan modul, jedan motor) 600 cm
Eureka Belt 2 (dva modula, dva motora) 1000 cm
Eureka Belt 3 (dva modula, jedan motor) 1000 cm

 

Wind stop
Ova tenda s vodilicama namijenjena je za ugradnju na postojeće konstrukcije kao sustav okomitog bočnog zatvaranja. Njezina je najveća prednost sam sustav, jer trake i opruge osiguravanju stalnu napetost tkanine. Tende je moguće modularno kombinirati, pri čemu je najveća moguća dužina pojedinog modula 450 cm, a visina 280 cm. Moguće je postaviti jedan modul s jednim motorom, dva modula sa zasebnim motorima ili dva modula s jednim zajedničkim motorom.

stresne_in_fasadne_tende_wind_stop_1
stresne_in_fasadne_tende_wind_stop_2

Za sve tende nudimo velik izbor tkanina s različitim uzorcima i bojama. Osim uobičajenih akrilnih platna, u ponudi imamo i različite tehničke tkanine s posebnim karakteristikama, primjerice s boljom zaštitom od topline i UV zraka.

Katalog tkanina možete pogledati kod prodavača u izložbenom salonu.

Metalni dijelovi vanjskog sjenila imaju visokokvalitetan zaštitni sloj. Kvalitetu ćemo najbolje očuvati tako da eloksirane i plastificirane dijelove redovito čistimo mekom mokrom krpom, pri čemu se ne preporučuje upotreba agresivnih sredstava za čišćenje. Tkanine se čiste vlažnom krpom, sapunicom ili usisavačem, ovisno o vrsti materijala.

Detaljnije upute o održavanju možete dobiti od prodavača.

Stupite s nama u kontakt

Zainteresirani ste za neki proizvod? Imate komentar? Obratite nam se.

  Dimenzije*


  Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)

  Prijavite se za primanje
  e-novosti

  Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


   Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)