Pošaljite upit
Prozorske i balkonske tende

Prozorske i balkonske tende

Ove su jednostavne tende namijenjene za zasjenjivanje prozora i balkonskih vrata. Pogodne su za prozorske otvore, balkone i terase u slučajevima kada nije potrebno izvlačenje tende.

Galerija

O prozorskih i balkonskih tendama

Metalni su dijelovi zaštićeni i prašno obojeni. Konstrukcija standardno dolazi u bijeloj boji, ali uz nadoplatu ju je moguće obojiti u bilo koju boju RAL ljestvice. Ova vrsta tende može imati vodilice ili opružne ruke, a također i kasetu i vodilice.

Postoji nekoliko mogućnosti za upravljanje tendom. Tenda se može namotavati i odmotavati ručno, pomoću monokomandne palice. Ako je u tendu ugrađen elektromotor, upravlja se prekidačem ili daljinskim upravljačem, a moguće je i nadodati senzore za automatsko upravljanje.

U ponudi imamo i klasične i brzotekuće reduktore s različitim omjerima prijenosa, s obzirom na veličinu tende i želje naručitelja. U tende se ugrađuju motori priznatih svjetskih proizvođača, različitih tipova, modela i jačine. Motori za sve balkonske i prozorske tende imaju i pomične ručice, što omogućuje ručno zatvaranje ili otvaranje tende u slučaju nestanka električne energije.

U naše se tende ugrađuju kvalitetne akrilne tkanine ili drugi materijali. Prozorske i balkonske tende također je moguće kasetom dodatno zaštititi od nepogodnih vremenskih uvjeta.

 

BAN tenda
Ova jednostavna tenda najveće moguće dužine 540 cm ima cijev za namotavanje tkanine s nosačima koji se pričvršćuju u strop ili zid te završnu letvicu koja se zakvači za kuke pričvršćene za tlo, odnosno dno prozorskog okvira ili balkonsku konstrukciju.

okenske-tende-ban
okenske-tende-ban-mehanizem
okenske-tende-ban-detajl

 

 

 

 

 

 

Za sve tende nudimo velik izbor tkanina s različitim uzorcima i bojama. Osim uobičajenih akrilnih platna, u ponudi imamo i različite tehničke tkanine s posebnim karakteristikama, primjerice s boljom zaštitom od topline i UV zraka.

Katalog tkanina možete pogledati kod prodavača u izložbenom salonu.

Metalni dijelovi vanjskog sjenila imaju visokokvalitetan zaštitni sloj. Kvalitetu ćemo najbolje očuvati tako da eloksirane i plastificirane dijelove redovito čistimo mekom mokrom krpom, pri čemu se ne preporučuje upotreba agresivnih sredstava za čišćenje. Tkanine se čiste vlažnom krpom, sapunicom ili usisavačem, ovisno o vrsti materijala.

Detaljnije upute o održavanju možete dobiti od prodavača.

Stupite s nama u kontakt

Zainteresirani ste za neki proizvod? Imate komentar? Obratite nam se.

  Dimenzije*


  Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)

  Prijavite se za primanje
  e-novosti

  Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


   Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)