Unutrašnja će sjenila ugodno zasjeniti vaš prostor, zakloniti vas od neželjenih pogleda i poboljšati toplinsku izolaciju prozora. Odabirom roloa ili zavjesa u jednom od uzoraka iz naše široke ponude dodatno ćete uljepšati svoj dom ili poslovni prostor, pri čemu možete pratiti stil unutrašnjeg uređenja koji vam najviše odgovara.

Unutrašnja sjenila predstavljaju potpuno rješenje za zasjenjivanje prostora. Iz široke palete naših proizvoda možete odabrati različite unutrašnje roloe te trakaste i plisirane zavjese.

Unutrašnja sjenila funkcionalan su dodatak svakom domu ili poslovnom prostoru. Dekorativan su element koji će dodatno uljepšati vaš prostor, a pomažu i toplinskoj izolaciji prozora. Sjenila se mogu ugraditi na prozorsko krilo, strop ili zid. Ako vam je potrebno jače zamračivanje prostora, možete odabrati neprozirne tkanine.

U ponudi imamo velik izbor unutrašnjih sjenila, a izrađuju se po mjeri i u različitim uzorcima.

Prijavite se za primanje
e-novosti

Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


    Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)