Pošaljite upit
Podžbukne žaluzine Krpan

Podžbukne žaluzine Krpan

Podžbukne žaluzine Krpan ugrađuju se na objekt nakon ugradnje prozora i prije izrade fasade. Zbog toga je ovaj tip vanjskih žaluzina prikladniji za novogradnje, jer je potrebno ranije isplanirati njihovu ugradnju.

Ako ne želite da paket složene žaluzine seže u svijetli dio prozora, potrebno je imati mogućnost žaluzinu dignuti iznad prozora. To se rješava tako da se prethodno napravi zub u prozorskom nadvoju ili se prozor ugrađuje usporedno s vanjskim dijelom zida.

Maska podžbukne žaluzine prekrivena je fasadom, tako da se ne vidi sa strane, odnosno vrlo je malo vidljiva. Stoga predstavlja idealno rješenje u situacijama kad žaluzinama nije poželjno značajno utjecati na vanjski izgled objekta.

Komplet žaluzine sastavljen je od standardnih lamela, mehanizma, klasičnih nosača i vodilica te podžbukne maske.

Galerija

O podžbuknim žaluzinama Krpan

U sve vrste žaluzina moguće je ugraditi sljedeće vrste lamela:

C-lamela-65

lamela C – 65 mm

C-lamela-80

lamela C – 80 mm

F-lamela-80

lamela F – 80 mm

Z-lamela-75

lamela Z – 75 mm

Z-lamela-90

lamela Z – 90 mm

Izvedba

Podžbukna ugradnja – podžbukna maska

Sve podžbukne žaluzine Krpan moguće je naručiti u različitim izvedbama.

Možete odabrati vrstu lamela, upravljanje MC palicom ili električno upravljanje te različite kombinacije boja lamela, maski, vodilica i završnih letvica. Ispod žaluzine moguće je ugraditi i različite vrste komarnika (fiksni, rolo, klizni ili plisirani) – u tom je slučaju dubina žaluzine veća od 120 mm.

Ova se vrsta žaluzina najčešće montira na zub u nadvoju, odnosno iznad prozora. U slučaju ručnog upravljanja površinski dio žaluzine izdignut je najviše 11 cm iznad prozora.

krpan-podzbukna-prerez

Stupite s nama u kontakt

Zainteresirani ste za neki proizvod? Imate komentar? Obratite nam se.

  Dimenzije*


  Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)

  Prijavite se za primanje
  e-novosti

  Budite obaviješteni o svim novostima, akcijama i nagradnim igrama


   Slažem se da tvrtka Roletarstvo-Dodić i njezin ovlašteni prodajni predstavnik mogu obraditi i koristiti moje osobne podatke, konzultacije i informacije o svim korištenim uslugama (politika privatnosti)